Manege / Ruiterschool W-Stables

Volgende ponydag

03/07/2020

 

w-stables vzw
polderstraat 75
2990 wuustwezel

info#w-stables.be

Belfius

Iban BE98068894191493

 

wij verdelen

 

 

 

 

 

 Zondag 19 juli

Vandaag starten we ons eerste zomerkamp 2020,één ding weten we alvast zeker,het zal een totaal ander kamp worden als alle voorgaande.

Dank aan alle ouders die zich hebben gehouden aan de afspraken betreffende het brengen van onze ruitertjes!

Vandaag heeft onze leiding bewezen dat ze er een leuk kamp van kunnen maken rekening houdend met de te volgen "corona"maatregelen.

De refter werd speciaal ingedeeld zodat beide bubbels zeer ver van elkaar zitten om te eten en elkaar op geen enkel moment hoeven te passeren,er werden twee aparte speelzalen ingericht,...

We willen u alvast laten genieten van enkele fotookes van deze dag.

Dank aan het kookteam (Linda en Kris) die jullie kids deze weken zullen verwennen!

 

   

 

Maandag 20 juli

De eerste nacht op de manege is goed verlopen en iedereen wordt met een vrolijk muziekje gewekt,dank hiervorr Nicole en Hugo! Eerst en lekker ontbijtje en dan het dagekijks temperaturen van onze kids.

Zoals steeds begint de dag met een ochtendgym waarna ieder klaar is voor een dag vol paardenplezier.

De activiteiten worden gesplits per bubbel - een buitenrit staat ook op het programma. Deze dag sluiten we af met een karaoke,dolle pret en zo eindigt deze mooie dag.

 

   

Dinsdag 21 juli

Iedereen is klaar om er weer eens stevig tegenaan te gaan. Vandaag op de agenda: ochtendgym,springen, buitenwandeling,knutselen en om de avond af te sluiten gezellig per bubbel rond het kampvuur.

Even was het spannend vandaag,op buitenrit gingen enkele ponies er van door - gevolg enkele ruiters tegen de vlakte. Dankzij de snelle en correcte reactie van onze leiding was alles snel weer in orde. Buiten enkele schaafwonden kwamen ze er met de schrik van af!

Bedankt voor de berichtjes op de gastenboek,de kinderen genieten er van!!

Op het menu vandaag

Lunch - smoskes

vieruurtje - fruitspies

avond - spaghetti

   
   
   

Woensdag 22 juli

 

Woensdag,het kamp is in de helft en we hebben er allen nog zin in. Dat het een speciaal kamp ging worden we wiste we vooraf al. De anciens beginnen vragen te stellen hey het is woensdag is het bosspel?? en vandaag vlaamse kermis was dat normaal niet op dinsdag!

De hele planning kreeg een restyling en er volgen nog enkele leuke verrassingen voor onze kids. Vandaag werd er volop gewerkt aan de surprise voor jullie en morgen wordt een drukke dag!

Op het menu stonden verse pannekoeken aangeboden door ons show-cooking team "Linda en Kris" en zoals op elke goede kermis waren er ook frieten verkrijgbaar..

 

 

   
   

 

Donderdag 23 juli

 

Vandaag was het een spannende dag,aangezien er geen slotshow voor de ouders kon worden gegeven werd besloten dat we deze toch gingen doen maar dan met eigen publiek.

We zullen er voor zorgen dat jullie ook nog kunnen nagenieten van deze show en zijn momenteel deze film aan het monteren (Mathieu).

Als afsluiter een spetterend bosspel ineengestoken door onze leiding - heel Wuustwezel heeft het gehoord!!

Morgen hebben we nog een leuke verrassing voor de kids en hopen we jullie te ontvangen op de afgesproken tijdstippen.

Tot morgen